Hvad er International Swingers Week?

Hvert år i november måned i uge 46 afholdes International Swingers Week. En uge som sætter fokus på swingermiljøet og swingerklubberne. Ugen som første gang blev afholdt i 2008 dækkede i kun swingermiljøet i Danmark, men planen er at flere lande skal med.

Hvorfor skal der fokus på swingermiljøet?

Når vi ønsker at afholde en Swingers Week er det fordi at swingermiljøet ofte har været genstand for en masse myter. Mange mennesker sammenligner swingerklubberne med bordeller og prostitution. Dette faktum gør at swingerklubberne i visse lande er blevet en subkultur i samfundet som folk ser ned på. Formålet med Swingers Week er ikke at gøre alle til swingere, men at oplyse uvidende mennesker om hvad swingermiljøet er, så myterne kan blive aflivet. Swingermiljøet vil altid være en subkultur, og det skal det blive ved med at være, men det kunne være rart hvis det omkringliggende samfund så mere naturligt på swinging end tilfældet er i dag.

Hjælper det?

International Swingers Week er blevet en kæmpe succes i Danmark, og har bevirket at befolkningen generelt ser swinging som en naturlig del af nogle menneskers sexliv. Alle danskere er ikke swingere i dag og bliver det aldrig, men en stor del af den gruppe som ikke er og aldrig bliver swingere ser i dag mere naturligt på swingerklubberne. Så for os er vi nået langt i Danmark. Der ud over har mange danskere fået øjnene op for et miljø de kun havde hørt om. Derfor har International Swingers Week givet flere besøgende i de danske swingerklubber.

Hvordan afholdes ugen?

International swingers week varer 10 dage, da vi gerne vil have plads til at alle swingerklubberne kan være med. Ugen starter om fredagen i uge 45 og løber til søndagen i uge 46.
Ugen igennem slår swingerklubberne dørene op ved åbent hus arrangementer, så almindelige mennesker kan se swingerklubberne påklædt. På den måde kan alle komme ind og se swingerklubberne uden at skulle føle sig forpligtiget til noget. Under et åbent hus arrangement dyrkes der ikke sex i klubben, så udefrakommende kan danne sig et afslappet og naturligt billede af hvordan den er indrettet. International Swingers week er således også blevet en uge hvor der kommer mange nye swingere ind i swingermiljøet, da de kan se klubberne og miljøet an på en naturlig og afslappet måde.

I løbet af International Swingers Week afholdes også almindelige swingeraftner hvor der swinges. På en sådan aften er der ikke rundvisninger i klubben, og man skal være erotisk klædt for at være i klubben.
I løbet af ugen sætter medierne fokus på ugen i form af artikler i aviser og på internettet, samt radio og TV indslag. På den måde sikres det at flest mulige mennesker hører om ugen og de tilbud som International Swingers Week kan byde på.

Swingers Week® og © af Swingsites.dk - CVR 31 57 10 06